Om oss

Jämförabillån.se skapades med målet att presentera olika varianter av billån samt ge information om denna låneform.

Detta är en affiliatesida vilket innebär att flera länkar som går till låneföretag är så kallade affiliatelänkar. Detta påverkar inte besökarens upplevelse men kan ge en viss provision till ägaren av hemsidan i det fall som någon går via dessa och tecknar ett lån.

Disclaimer  – Räntor, avtal m.m.

Målet är alltid att följa Konsumentverkets riktlinjer gällande transparens med effektiva räntor, tydlig information med mera. Målet är även att alla räntor som anges ska vara uppdaterade samt att övrig information stämmer överens med kreditbolagens information.

Vi frånsäger oss däremot juridiska ansvaret för detta då kreditbolagen kan uppdatera sina villkor utan detta kommer oss tillhanda.

Ägare och Kontaktmöjligheter

Jämförabillån.se ägs och uppdateras av Tokay Gecko Marketing AB 559125-0302. Vid frågor om hemsidan och dess innehåll kan företaget enklast kontaktas via detta kontaktformulär. Ytterligare företagsuppgifter hittas på Allabolag.se

Integritetspolicy

Någon personlig information kring besökarna till denna sida sparas aldrig. Mer om detta och integritetspolicy kan läsas här.